Вход

Новини

Мирела Величкова и Савов на живо в комплекс “Панорама” в град Елена

91506B77-566E-4FB6-AF10-E8A3177039DEПопулярният великотърновски изпълнител и музикант Петко Савов и певицата с кадифен глас Мирела Величкова, ще реализират своето първо съвместно гостуване в град Елена.

 

Участието на музикантите ще се случи в началото на месец декември, а домакин на събитието ще бъде местния комплекс “Панорама”.

 

Точната дата на гостуването е 07 декември, вечерта (събота).

 

 

Припомняме, че наред с ангажиментите си в старата столица, в началото на 2019 година, Савов и Мирела дадоха старт на своята четвърта поредна обиколка на  клубовете и пиано баровете в страната. 

Музикантите дадоха начало на турнето си още през януари, с участия в пиано бар & клуб “Face 2 Face” в град Габрово. През февруари Савов и Мирела гостуваха още в пиано баровете в Горна Оряховица,  Арбанаси, Боженци, Силистра, Ямбол и Казанлък, както и в елитния пиано бар “SKY”, намиращ се на последния етаж на хотел “Европа”, в София.

 

Последваха участия и гастроли още в Кърджали, Плевен, Свиленград, Дупница и Кюстендил.

През есента Савов и Мирела ще реализират нови участия отново и във Велико Търново, а освен в Елена, до края на календарната година, дуото ще гостува още в Силистра, Павликени и Етрополе.

 

Точните дати, градовете и клубовете, в които Савов и Мирела ще реализират участия до края на годината, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.