Вход

Новини

Стефан Стоев с дебют на клубната сцена в страната

0140FE74-DA51-47DC-BCFB-A242C5C1BE8FМладият великотърновец Стефан Стоев ще направи своя дебют на клубна сцена в страната.

 

Изпълнителят е сред най-новите попълнения в екипа на популярния търновски музикант Петко Савов, а неговите първи клубни изяви ще се случат в началото на следващия месец.

 

Участията ще се случат в две последователни вечери на 2-ри и 3-ти юли, в един от култовите лайв клубове, в старата столица. Стефан ще излезе на сцената заедно с певицата Петя Маринова, която също ще направи своя дебют и с която се очертава да се превърнат в любим музикален тамдем. Изпълнителите ще пеят под съпровода и аранжиментите на Савов. 

 

Стефан Стоев е родом от Горна Оряховица, но живее и работи във Велико Търново. Изпълнителят е възпитаник на Националната Музикална Академия "Панчо Владигеров" в София. Носител е на много награди от наши и международни музикални конкурси и фестивали. По-широка популярност добива с участието си в "Гласът на България" през 2014 година. В момента Стефан се изявява като пеещ артист в състава на МДТ "Константин Кисимов", където участва в различни опери, оперети, мюзикъли и класически концерти. Признава, обаче че неговата голяма любов е поп и джаз изкуството и иска да се развива като универсален певец.

 

Савов споделя, че Стефан е изключително талантлив и гласовит изпълнител, зареден с много любов към музиката и желание за работа, и със сигурност ще бъде сред редовно гостуващите певци в нощните клубове. Вероятно е да стане част и от следващото клубно турне.