Вход

Новини

Савов и Гласът на България Стелияна Христова на живо в комплекс "Одесос" във Варна

SAVOV STELIYANA2018smollПопулярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на "Гласът на България", певицата Стелияна Христова, ще реализират първото си съвместно гостуване в град Варна.

 

Участието ще се случи в средата на следващия месец, а техен домакин ще бъде емблематичния за морската ни столица хотел & ресторант "Одесос - Варна".

Точната дата на гастрола е 19-ти май, вечерта (събота).

Участието във Варна е по покана на мениджърите на елитния комплекс и е включено в първата национална обиколка на музикантите.

Припомняме, че от началото на 2018 година, наред с концертите в старата столица, Савов и Стелияна обявиха, че стартират поредица от гастроли и участия в клубовете в цялата страна, с което дадоха начало на своето първо съвместно национално клубно турне.

От януари до момента музикалните звезди реализираха своите първи концерти във Велико Търново, Горна Оряховица, Троян и Арбанаси, а преди гастрола във Варна дуото ще гостува за първи път и на клубовете "Бордо" и "Alive Bar" в Плевен и Бургас. През месеците май и юни Савов и Стелияна ще гостуват още в София, Пловдив, Несебър, Созопол, Черноморец, Севлиево, Габрово, Ловеч, Стара Загора и Свищов.

До края на месеца Савов и Стелияна ще обявят и останалите градове и дати, които ще включат в турнето.