Вход

Новини

Савов и Мирела Величкова на живо в Agarta Club в Казанлък

SAVOV MIRELA SPLASHНай-популярното великотърновско дуо ще реализира първото си съвместно участие в клуб „Агарта” , в град Казанлък.

 

Гостуването е по покана на мениджърите на клуба и ще се случи в средата на следващия месец.

Точната дата на гастрола е 10-ти юни (събота).

 

Припомняме, че още с началото на 2017 година, наред с редовните си ангажименти в старата столица, Савов и певицата Мирела Величкова подновиха и гастролите си по пиано баровете и клубовете в цялата страна, като с това дадоха старт на второто си национално клубно турне.

Освен в градовете и местата, където музикантите вече редовно гастролират обаче,  великотърновските артисти продължават да търсят и нови сцени, на които да гостуват и да представят своето шоу.

 

От януари до момента, музикантите вече няколко пъти свириха и пяха заедно във Велико Търново, Ловеч и пиано баровете в Козлодуй и Боженци. Успяха да реализират и първите си съвместни дебютни участия в Свищов, Силистра, Антоново, Карлово, Плевен, Сливен и Несебър. Предстои и първото гостуване на сцената на PIANO MUSIC HALL в Благоевград, а след участието в Казанлък, музикантите ще гостуват заедно за първи път и в популярния клуб „ВЕНУС”, в град Смолян.

 

Точните дати, градове и клубове, в които предстоят участия, ще бъдат публикувани тук, както и в страницата на Савов във Facebook.